NotebookPartner.hu »  ASUS Notebook Asus »  ASUS UX303LB-R4098H Notebook Asus » 

Asus laptop 13.3 FHD i5-5200U 128GB SSD GT940-2GB barna UX303LB-R4098H

Asus laptop 13.3 FHD i5-5200U 128GB SSD GT940-2GB barna

Asus laptop 13.3 FHD i5-5200U 128GB SSD GT940-2GB barna

  • 13.3" (FHD 1920x1080 )
  • Intel Core i5-5200U
  • 4GB DDR3 1600
  • 128 GB SSD
  • NVIDIA GT 940 2G
  • HD webcam
  • 802.11ac wlan,BT,50WHrs
  • 3S1P
  • 3-cell Li-ion Win 8.1 SMOKY BROWN ASUS Bizalom program

ASUS UX303LB-R4098H Notebook Asus


Kínálatunkban 2015.10.05 szerepelt utoljára

13.3" (FHD 1920x1080 ), Intel Core i5-5200U, 4GB DDR3 1600, 128 GB SSD, NVIDIA GT 940 2G, HD webcam, 802.11ac wlan,BT,50WHrs, 3S1P, 3-cell Li-ion Win 8.1 SMOKY BROWN ASUS Bizalom program

Asus UX303LB-R4098H gyártói weboldal

Asus UX303LB-R4098H



Tovább finomított új külső, elegáns új szín
A Zenbook egy igényes felépítésű Ultrabook, amely harmonikusan ötvözi az eleganciát, a gyakorlatiasságot és a teljesítményt. Az UX303 új formájával és gyönyörű füstbarna színvilágával még egy szinttel magasabbra emeli a kifinomultságot, amelyre még ráerősít a Zen szellemét idéző, ikonikus szálcsiszolt fémfelület. Az ultrakönnyű, tiszta alumínium Zenbook klasszikus vonalai most még vékonyabb profilt ölelnek körbe: a készülék elöl mindössze 3 mm vastag. Sikkes, elegáns, időtálló külsejű és még erős is - ez a Zenbook UX303!

Éles, élénk és lenyűgözően részletes képernyő
Élvezze Ön is az élénk, éles képeket a 13,3 hüvelykes Full HD érintőképernyőn, 1920 x 1080 képpont felbontással. 300 nit fényerejével, 770:1 kontrasztarányával és tükröződésmentesítő bevonatával a feketék sötétnek, a fehérek pedig gyönyörű tisztának látszanak, a széles színtér (72% NTSC) pedig garantálja a pontos színeket, az élénk, tiszta képeket és videókat.


Osztozzon az élményen a széles betekintési szögű képernyővel

A Zenbook UX303 IPS LCD-képernyője széles, 170 fokos betekintési szögű. Ez azt jelenti, hogy lényegében bármilyen szögből torzítatlanul, tisztán és fényesen lehet látni a készülék képernyőjét. Így aztán az UX303 tökéletes fényképek vagy videók megosztására az ismerősökkel, családtagokkal vagy kollégákkal.

Videohívások kristálytiszta minőségben
A Zenbook UX303 számos tekintetben ideális útitárs. A beépített 720p HD kamera 30 kép/másodperces videofelvétellel azt jelenti, hogy kristálytiszta videohívásokkal tartható a kapcsolat az ismerősökkel és családtagokkal, a nagy érzékenységű képérzékelő pedig kiváló minőségű képeket ad, a tökéletesnél rosszabb megvilágítási körülmények között is.

Bőséges teljesítmény
Ami a teljesítményt illeti, a Zenbook UX303 bőven biztosítja a szükséges teljesítményt - és még annál többet is. A legfrissebb, 4. generációs, akár i7-es Intel Core processzoroknak és a csúcstechnológiás tárolóeszközöknek köszönhetően az UX303-ra biztosan nem kell várni, akármi is a feladat. Problémamentes többfeladatos működés, sima videolejátszás, szupergyors alkalmazásindítás - a Zenbook UX303 mindig készen áll, ha Ön is. Rendkívül energiatakarékos is, vagyis ritkábban kell csak meglátogatni a fali aljzatot.

Fejlett tárolóeszközök a maximális teljesítményhez
A nagy sebességű tárolóeszközök kritikus fontosságúak az alkalmazások gyors indításához és a hibátlan felhasználói élmény biztosításához. A Zenbook UX303 akár 500 GB hibrid merevlemezénél vagy az akár 512 GB 6 Gbit/s sebességű SATA SSD-meghajtójánál nem sok gyorsabb megoldás van. A nagyméretű fájlok és dokumentumok mentése és betöltése meghökkentően gyors a hagyományos merevlemezekhez képest, és a rendszer betöltéséhez szükséges idő is lényegesen lerövidül. Az SSD-k ráadásul strapabíróbbak is, ezzel is javítva a Zenbook kiemelkedő megbízhatóságát.

USB 3.0 a tízszer gyorsabb adattovábbításhoz
Az UX303 mindhárom USB-csatlakozója az USB 2.0-nál akár tízszer gyorsabb adatátvitelre képes SuperSpeed USB 3.0-csatlakozó. Megfelelő tárolóeszközzel akár a sokgigabájtos videofájlok is az idő töredéke alatt másolódnak át. Az USB 3.0 ezenfelül több áramot is képes biztosítani a mobil készülékeknek, az ASUS exkluzív USB Charger+ technológiájával pedig egy normál USB-csatlakozóhoz képest fele idő alatt tölthető fel egy készülék. A maximális kényelem érdekében a készülékek akkor is tölthetők, ha a Zenbook UX303 ki van kapcsolva.

Tovább használható, okosabban működik
Az energiatakarékos alkatrészeknek, mint az akár i7-es Intel Core processzornak és az SSD-meghajtónak köszönhetően a Zenbook UX303 akár 7 órán át is működik egyfolytában, vagyis kevesebbet kell a konnektorra kötve használni. Az exkluzív Super Hybrid Engine II technológia akár 25 százalékkal is képes megnövelni a hasznos akkumulátoros üzemidőt a kevésbé energiaigényes feladatok közben, az Instant On funkcióval pedig két másodperc alatt folytatható a munka, onnan, ahol abbahagyta.


SonicMaster technológia a nagyszerű hang érdekében

A lenyűgöző noteszgéphez lenyűgöző hangzás dukál, ezért az ASUS Golden Ear hangmérnök csoportja elkészítette a SonicMastert, amely a Bang and Olufsen ICEpower technológiáját is alkalmazza. A SonicMasterrel szó szerint olyan a hangzás, amilyet noteszgéptől még nem hallott, mély, gazdag basszusokkal és kristálytiszta énekhangokkal.

Erős, széles tartományú hangszórók
A felsőkategóriás hangzás eléréséhez az UX303 kiváló minőségű, ovális tekercseket és túlméretes mágneseket alkalmazó hangszórókat tartalmaz. A nagy zengőkamrákkal és az alumínium házzal együtt ezek meghökkentően erős, a teljes frekvenciatartományt lefedő hangzást eredményeznek.

Egyszerű finomhangolás az AudioWizarddal
A különböző hangforrások eltérő audiobeállításokat igényelnek, de ezt a feladatot roppantul leegyszerűsíti az UX303-ban található exkluzív AudioWizard. Ötféle gyári beállításával - zene, filmek, beszéd, játék és hangrögzítés - az AudioWizard garantálja, hogy a hangok mindig a lehető legjobban szóljanak, függetlenül attól, hogy mit is hallgat.

Integrált tömbmikrofon a legtisztább csevegéshez
Az integrált tömbmikrofon kiváló minőségű hangot biztosít a videobeszélgetésekhez és a konferenciákhoz. A zajszűrők elnyomják a környezet hangjait, az akusztikus visszhang-elnyomás pedig a visszaverődések és visszhangok zavarását csökkenti. A hullámformálás a felvételi területet egy 60 fokos kúpra szűkíti, hogy a mikrofon csak az Ön hangját vegye fel.

Érintésre született
Az érintéses vezérlés nagyon közel áll a Zenbook UX303 lelkéhez. Ultraérzékeny érintőképernyőjével, pontos, több ujjal kezelhető touchpadjével és a precíziósan megmunkált, háttérvilágított billentyűzetével az UX303 minden porcikája úgy készült, hogy Windows 8.1 alatt a lehető legjobb érintéses élményt nyújtsa.

Precíz, pontos érintőképernyő
Az érintéses vezérlés sok frusztráció forrása tud lenni - de nem a Zenbook UX303 esetében. Az iparágban megszokottnál 30 százalékkal kisebb méretű, nagy pontosságú érzékelők alkalmazása lenyűgözően pontos érintéses működést eredményez. Mindegy, hogy rajzol, ír vagy éppen navigál Windows 8.1 alatt, az UX303 azonnal és pontosan reagál.

Méretes touchpad Smart Gestures technológiával
Az UX303 a képernyővel megegyező, 16:9 arányú, nagyméretű, több ujjal kezelhető touchpadje úgy készült, hogy a lehető legtermészetesebb legyen a használata és a legpontosabb a működése. A Smart Gestures technológia a Windows 8.1 érintőképernyős funkcióinak túlnyomó részét elérhetővé teszi a touchpaden is, mint például a jobb szélre húzás az oldalsáv megjelenítéséhez. A Smart Gestures az alkalmazások széles körében is működik.

Háttérvilágított billentyűzet a jobb gépeléshez
Sokak számára továbbra is a billentyűzet a legjobb eszköz a feladatok elvégzésére, ezért gondoskodtunk róla, hogy a Zenbook UX303-ba a legjobb kerüljön belőle. Minden billentyűt úgy hangoltunk be, hogy éppen a megfelelő erővel kelljen lenyomni, és épp a legkényelmesebb távolságon mozogjon. Ennek eredményeképp egyszerre csendes és kényelmes, a két ujjal és a vakon gépelők számára egyaránt. Mivel az Ultrabook alapelve, hogy bárhol használni lehessen, a billentyűzetet is ilyen szemlélettel alakítottuk ki. A háttérvilágítás erőssége automatikusan változik a környezeti megvilágításnak megfelelően, így a billentyűk mindig láthatók, akár teljes sötétségben is.

Újjátervezett asztlai felület
A Windows 8.1 Önről szól. Az új többfeladatos funkciókkal könnyebben lehet két dolgot egyszerre csinálni is. Pattintson be két alkalmazást egymás mellé, és böngészhet filmnézés közben, vagy cseveghet a kollégákkal egy dokumentum szerkesztése közben. A Bing alapú kereséssel pedig a fájlok, alkalmazások és webes találatok egyetlen, egyesített nézetben jelennek meg, vagyis a Windows 8.1 használatával kevesebb időt kell kereséssel tölteni és több idő jut a hasznos tevékenységekre.

Tárolás, megosztás és szinkronizálás
Az ASUS felhőszolgáltatásai a lehető legátfogóbb platformot kínálják az online életformához; rendkívül sokféle készülékről elérhetők, bárhol és bármikor. Az ASUS WebStorage legfontosabb tervezési szempontja a használat kényelme volt: egyszerű tárolást, megosztás és szinkronizálást kínál mindenféle adathoz, az üzleti bemutatóktól kezdve a fényképalbumokon át a kedvenc multimédiás tartalomig. Minden egyes Zenbook UX303-hoz 32 GB 3 évig ingyenes WebStorage online tárterületet mellékelünk.

Mindig kapcsolatban
A Zenbook UX303 mindent tartalmaz, amire szükség lehet, ha a legmodernebb vezeték nélküli technológiákkal kíván kapcsolatot tartani a világgal. A kétsávos 802.11ac Wi-Fi teljes mobil rugalmasságot kínál: maximálisan támogatja a régebbi, 2,4 gigahertzes és az interferenciáktól sokkal kevésbé kínzott, újabb, 5 gigahertzes vezeték nélküli hálózatokat. A Zenbook UX303-ba a vadonatúj, kifejezetten az ultraalacsony teljesítményű vezeték nélküli készülékekhez tervezett Bluetooth 4.0 került, így nyugodtan lehet csatlakozni a kompatibilis okostelefonokhoz és táblagépekhez anélkül, hogy az akkumulátoros üzemidő miatt kellene aggódni.

Műszaki leírás:



Processzor
Intel Core i5-5200U

Grafikus vezérlő
NVIDIA GT 940 2G

Operációs rendszer
Win 8.1

Kijelző
13.3" (FHD 1920x1080 )

Memória
4GB DDR3 1600 RAM

Háttértár
128 GB SSD

Audió
Kiváló minőségű hangszóró
Univerzális fejhallgató-csatlakozó