NotebookPartner.hu »  DELL Notebook Dell »  DELL V3750_138312 Notebook Dell » 

DELL laptop Vostro 3750 17.3 i5-2450M 2.5GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, Nvidia GF GT525 1GB, Windows 7 Prof. 64bit, 6cell, ezüst 1 év általános jogszabály szerint + 2 év gyártó V3750_138312

DELL laptop Vostro 3750 17.3 i5-2450M 2.5GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, Nvidia GF GT525 1GB, Windows 7 Prof. 64bit, 6cell, ezüst 1 év általános jogszabály szerint + 2 év gyártó

DELL laptop Vostro 3750 17.3 i5-2450M 2.5GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, Nvidia GF GT525 1GB, Windows 7 Prof. 64bit, 6cell, ezüst 1 év általános jogszabály szerint + 2 év gyártó

  • 17,3 TFT 1600 x 900 (WUGA) 16:9 nVIDIA GeForce GT 525
  • Intel Core i5
  • 4096 MB RAM DDRIII
  • 500 GB HDD
  • 6 cella akkumulátor
  • 10/100/1000 LAN
  • 1 USB
  • Hang
  • Numerikus paddal ellátott billentyűzet
  • Kamera : 2
  • DVI : D-Sub + HDMI
  • Ujjlenyomat-olvasó : Igen
  • HSDPA : Nincs
  • eSATA
  • Kártyaolvasó
  • Dokkolható : USB porton
  • Súly : 3 kg
  • Szín : Ezüst
  • Garancia : 1 év általános (jogszabály szerint) + 2 év (gyártó által biztosított helyszíni garancia)
  • Op.rendszer : MS W. 7 Professional 64bit HU

DELL V3750_138312 Notebook Dell


Kínálatunkban 2012.07.04 szerepelt utoljára

17,3 TFT 1600 x 900 (WUGA) 16:9 nVIDIA GeForce GT 525 / Intel Core i5 / 4096 MB RAM DDRIII / 500 GB HDD / 6 cella akkumulátor / 10/100/1000 LAN / 1 USB / Hang / / Numerikus paddal ellátott billentyűzet / Kamera : 2 / DVI : D-Sub + HDMI / Ujjlenyomat-olvasó : Igen / HSDPA : Nincs / eSATA / Kártyaolvasó / Dokkolható : USB porton / Súly : 3 kg / Szín : Ezüst / Garancia : 1 év általános (jogszabály szerint) + 2 év (gyártó által biztosított helyszíni garancia) / Op.rendszer : MS W. 7 Professional 64bit HU

Dell Vostro 3750 laptop gyártói weboldal

Dell Vostro 3750 laptop


Komoly erő a komoly vállalkozásoknak
A kimondottan a kisvállalkozások számára tervezett Vostro and trade; 3750 laptop az asztali számítógépek ideális helyettesítője. A kifinomult, nagy teljesítményű, 17,3 hüvelyk (43,94 cm) képátlójú, nagy felbontású képernyővel rendelkező Vostro az eleganciát a megbízhatósággal ötvözve segít, hogy a kapcsolattartásban öné maradjon a főszerep.

Kapcsolat, konferencia, közös munka: Munkatársaival és ügyfeleivel gyakorlatilag bárhonnan tarthatja a kapcsolatot a full HD-s webkamera, a tömbmikrofon, illetve az előre telepített webkonferencia- és hangerősítő szoftverek révén.

Óvja fontos adatait: Beépített optikai meghajtóval, a Roxio Creator Starter jelszóval védett adattitkosítási megoldással, illetve a még nagyobb biztonság kedvéért ujjlenyomat-olvasóval növelheti adatai biztonságát.

Ismerje meg új IT csapatát: Egyetlen gombbal elindíthatja a Dell támogatási központot, vagy válassza az opcionális, napi 24 órában elérhető Dell ProSupport opciót, amely helyszíni javítási lehetőséget is kínál.


Erősítse vállalkozását
Vállalkozásának erő kell. Sebesség és teljesítmény. A Vostro laptopok minden funkciót magukban hordozó üzleti megoldások, az erő és mobilitás kompromisszumot nem ismerő ötvözetei.

Teljesítse túl a konkurenciát: A DDR3 memória zökkenőmentes többfeladatos munkavégzést és nagy sebességgel párosuló teljesítményt garantál. Új szintre emelheti vállalkozását a Vostro következő generációs Intel and reg; Core and trade; processzora és az eredeti Windows and reg; 7 Professional operációs rendszer kombinációjával.

Jobb grafika: Turbózza föl készülékének grafikus teljesítményét a Vostro switchable graphics technológiájával. A Vostro 3750 laptopokban nagy teljesítményű Nvidia and reg; videokártya végzi a nagy grafikai igényű feladatokat. Ha azt észleli, hogy egy feladat elvégzéséhez kevesebb energia is elég, automatikusan az intelligens Intel integrált HD-grafika használatára vált, így egyetlen akkumulátor-feltöltéssel is nagyobb teljesítmény érhető el.

Vostro - 3750 Jobb grafika: Turbózza föl készülékének grafikus teljesítményét a Vostro switchable graphics technológiájával. A Vostro 3750 laptopokban nagy teljesítményű NVidia videokártya végzi a nagy grafikai igényű feladatokat. Ha azt észleli, hogy egy feladat elvégzéséhez kevesebb energia is elég, automatikusan az intelligens Intel integrált HD-grafika használatára vált, így egyetlen akkumulátor-feltöltéssel is nagyobb teljesítmény érhető el.

Gyorsabb adatátvitel: Előfordul, hogy vállalkozása nem várhat – de miért is kellene? A 2 db USB 3.0 port az USB 2.0 porthoz képest akár tízszeres sebességű adatátvitelre képes. A Vostro laptopok emellett Bluetooth and reg; 3.0 technológiát is tartalmaznak, mellyel akár 24 Mbit/s adatátviteli sebesség is elérhető, így nagyméretű fájlok mozgatásához is mindössze másodpercekre van szükség.


Tartósságra tervezve
A stabilitás növelését szolgáló, széles és tartós fém csuklópánt és a (luzerni piros, brisbane-i vörös és aberdeeni ezüst színekben kapható) masszív alumínium burkolat a jövőbe történő okos befektetéssé teszi a Vostro laptopokat.


Szinte bárhol, bármikor dolgozhat
Sosem volt ilyen könnyű az út közbeni kapcsolattartás és közös munka. A Vostro laptopok a kimondottan a kisvállalkozások igényeire szabott hardver- és szoftvermegoldások ötvözetei.

Együttműködés útközben A HD webkamera, a háttérzaj csökkentésére szolgáló digitális tömbmikrofon, valamint az előre telepített Skype and trade; és SRS Premium Voice Pro szoftver révén szinte a tárgyalóteremben érezheti magát – ez a modern együttműködés.
Mindig kapcsolatban Opcionális, WiMax által támogatott 4G, illetve WWAN vagy mobil szélessáv garantálja, hogy mindig* kapcsolatot teremthessen (csak az Egyesült Államokban).
Termelékenység bármikor. Bármikor, amikor csak akar, dolgozhat, legyen az éjjel – az opcionális háttérvilágítású billentyűzettel –, vagy nappal. Ebben segít az opcionális 9 cellás akkumulátor biztosította megnövelt akkumulátor-élettartam* is.


Elég vállalkozására figyelnie. Laptopjára figyelünk mi.
Világszínvonalú támogatási rendszerünk előnyeit élvezheti. A Vostro indításkezelője révén támogatási központunk egyetlen gombnyomással elérhető. Pár további példa, miképp segítjük vállalkozását:

A teljes körű informatikai megoldás: Átvesszük vállalkozása számítástechnikai részlegének munkáját. Az opcionális Dell ProSupport1 szolgáltatás a hét minden napján, napi 24 órában, telefonon, online vagy akár a helyszínen biztosítja az önnek kijáró törődést.

Érezze a törődést, ha baj történik: A Vostro cseppálló billentyűzete védi készülékét a kisebb folyadék-kiömlések ellen, a Dell Védelem váratlan károk esetére szolgáltatása2 pedig a folyamatos működést biztosítja.

Megbízható biztonság: Védje adatait ujjlenyomat-olvasóval, biztonságos adattitkosítással, a Trend Micro vírusvédelmi szolgáltatással, illetve az opcionális Absolute Lojack adatvédelmi megoldásával, mely nyomon követi ellopott laptopját. Adatai a Vostro laptopokon biztonságban vannak.

Sosem kell adatvesztéstől tartania: A Dell DataSafe and trade; online biztonsági mentési szolgáltatásával és helyreállítás-kezelőjével adatait egyszerűen tárolhatja és állíthatja helyre.


Műszaki adatok



Chipkészlet
Intel and reg; Mobile HM67 Express chipkészlet

Hang és hangszórók
Beépített FHD kamera tömbmikrofonnal, Dell webkamera

Optical Drive
Tálcás betöltés: 8x DVD+/-RW kétrétegű DVD+/-R írási lehetőséggel
Blu-Ray kombinált meghajtó

Tápellátás
6 cellás lítiumion akkumulátor alapkiépítésben
9 cellás lítiumion akkumulátor (opcionális)
65 wattos vékony váltóáramú tápegység
90 wattos vékony váltóáramú tápegység

Biztonság
Ujjlenyomat-olvasó DigitalPersona and reg; szoftverrel
Trend Micro problémamentes üzleti biztonsági szolgáltatás
McAfee Security Center
Fizikai biztonság – kábelzáras védelem és lakatgyűrű

Biztonsági mentés
DataSafe Online
Dell Backup and Recovery Manager
Multimedia
Integrált FHD kamera tömbmikrofonnal, Dell webkamera

Ports, Slots and Chassis
Hálózati csatlakozó (RJ45)
2 db USB 3.0
2 db USB 2.0
1 db USB 2.0/eSATA kombinált
Mikrofoncsatlakozó
Hangszóró- és fejhallgató-kimenet
8 az 1-ben kártyaolvasó
34 mm ExpressCard
HDMI and trade; csatlakozó
15 érintkezős VGA videocsatlakozó
Teljes méretű folyadékálló billentyűzet beépített számbillentyűzettel
Opcionális hátulról megvilágított billentyűzet beépített számbillentyűzettel
Mozdulatokat felismerő érintőpad (alapkiépítésben)

Méretek és tömeg:
Szélesség: 418,4 mm
Magasság: elöl: 30,8 mm, hátul: 34,8 mm
Mélység: 286,7 mm
Kezdő tömeg: 3,00 kg (6 cellás akkumulátorral és optikai meghajtóval)

Választható színek
Aberdeeni ezüst, luzerni vörös, brisbane-i bronz (a választható színek területenként változnak)


Előírások
Előírásoknak való megfelelési modell: P10G
Előírásoknak való megfelelés típusa: P10G001
ENERGY STAR and reg; 5.0 és EPEAT ezüst beállítások (csak egyes konfigurációk esetében érhető el)