Klick Computer Hírlevél 2007.11.13

 

A hónap ajánlata! Raktáron az új ACER Extensa 5620G!

Az Acer korszerű Intel® Core™2 Duo mobil processzor technológiával készült Extensa 5620-as notebookja a mobil szakemberek napi tevékenységeinek tökéletes kiegészítője. A vezetékes és vezeték nélküli kapcsolati lehetőségekkel is ellátott karcsú és nagyon hatékony eszköz már dedikált videokártyával is kapható!
Bővebben -->  
 

Nagyképű ACER nobetook-ok

Az Aspire 9920 azoknak az otthoni felhasználóknak készült, akik maximális szórakoztatást kívánnak gépüktől. A legújabb Intel(R) Centrino(R) 2 Duo platformra épülő noteszgép 20"-es széles képernyőjét az NVidia GeForce 8600M-GT grafikus kártya vezérli, 512MB dedikált VRAM-mal. Az új Aspire 9920 tökéletes, erős és hordozható alap lehet otthoni szórakozásához. 20"-es kijelzője a Dolby(R) térhatású hangrendszerrel kombinálva fantasztikus, asztaligéphez hasonló játékélményt és moziélményt tesz lehetővé, amikor (HD) DVD-t néz, vagy kedvenc TV show-ját élvezi. Az Aspire 9920 a legkomplexebb multimédiás és otthoni szórakozásra szánt noteszgép.
Bővebben -->  
 

Akciós ACER óriás monitor

Az AL2423W a termelékenységre éhes szakembereknek biztosít nagy felbontású szélesképernyős kijelzőt, mely a legjobb paneltechnológiák által kínált képet és teljesítményt vékony tervezésű házban nyújtja. Az AL2423W az ideális választás a vállalati szférában, illetve az egyéni szakembereknek, ha az optimális teljesítményhez nagy kijelzőfelületre van szükségük. Az innovatív LCD-technológia a DVI-csatlakozó támogatásával vékony házban tökéletes kiegészítője lesz notebookjának vagy asztali számítógépének.
Bővebben -->  
 

Microsoft Office 2007 akció

"Kisvállalatokra szakosodott tudás" A Microsoft Office 2007 a jelenleg forgalomban kapható legújabb Office verzió, amit a Microsoft kifejezetten a kisvállalatok munkájának támogatására fejlesztett ki. Most akciósan kínáljuk bizonyos változatait, tekintse át, miért is érdemes ->  Microsoft Office 2007 FPP ( dobozos )  
 

Az első QuadCore Dell server

Cikk ->  Microsoft Office 2007 FPP ( dobozos )  
 

Microsoft FókuszPont

Cikk ->  Microsoft Office 2007 FPP ( dobozos )  
 

Általános információk

Mit takar a az Akció a WeBBolt menüjében? Kéthetente új kínálattal várjuk partnereinket. Az akciós termékek árai 2-3% megtakarítást is hozhat Önnek! Ez egy kiszámítható akció.
Klick Computer Akció oldala  
 

 

Ádám Gábor

ügyvezető igazgató

 

Klick Computer

3531 Miskolc, Győri kapu 57.

Web: www.klickcomp.hu

mail: sales@klickcomp.hu

Minőségirányítási rendszerünk:

Microsoft Kisvállalati Termék Specialista