NotebookPartner.hu »  ASUS Netbook Asus »  ASUS TF10132GBDK Netbook Asus » 

ASUS TF101 Eee Pad 32 GB 10 Transformer + keyboard docking station ASUS netbook mini notebook TF10132GBDK

ASUS TF101 Eee Pad 32 GB 10 Transformer + keyboard docking station ASUS netbook mini notebook

ASUS TF101 Eee Pad 32 GB 10 Transformer + keyboard docking station ASUS netbook mini notebook

  • Billentyű dokkoló,Android 3.0 Honeycomb + Adobe® Flash® 10.2 támogatás
  • Kijelző nagyság:10.1" LED IPS (178/178)
  • Multitouch (karcálló felület) 1024x600,NVIDIA® Tegra™ 2
  • 1GB mem,32GB háttértár ,mini HDMI 1.3,Webkamera:1.2Mpixel elől
  • 5Mpixel hátul WIFI:802.11b
  • g
  • n,Bluetooth 2.1 + EDR,Kártyaolvasó:2 az 1 (SD/MMC)Akku 2 cella polymer 3300mAh,kb. 9,5 óra
  • Szín: Sötét Barna

ASUS TF10132GBDK Netbook Asus


Kínálatunkban 2012.01.30 szerepelt utoljára

Billentyű dokkoló,Android 3.0 Honeycomb + Adobe and reg; Flash and reg; 10.2 támogatás, Kijelző nagyság:10.1" LED IPS (178/178), Multitouch (karcálló felület) 1024x600,NVIDIA and reg; Tegra and trade; 2, 1GB mem,32GB háttértár ,mini HDMI 1.3,Webkamera:1.2Mpixel elől, 5Mpixel hátul WIFI:802.11b, g, n,Bluetooth 2.1 + EDR,Kártyaolvasó:2 az 1 (SD/MMC)Akku 2 cella polymer 3300mAh,kb. 9,5 óra, Szín: Sötét BarnaEee Pad Transformer TF101 gyártói weboldal

Eee Pad Transformer TF101Ultravékony és -könnyű kivitel egyedi, stílusos mintázattal
Szupervékony, mindössze 12,98 mm vastag és csupán 680 grammot nyomó keret keretével az ASUS Eee Pad Transformer kényelmesen fogható mindenféle testhelyzetben. Az egyedi, textúrázott borítás jobb fogást biztosít, nem olyan érzés, mintha folyton ki akarna csúszni az ember kezéből.

Nagy teljesítményű „mini mozi” az úton is
Az NVIDIA and reg; Tegra and trade; 2 kétmagos processzorára épülő Transformerrel szédítő sebességgel böngészhető az internet; többféle feladat futtatásakor pedig fürgébben reagál a gép és jobb teljesítményt kínál. HDMI 1.3a csatlakozójával a Transformer hozzáköthető HDTV-khez és 5.1 térhatású hangrendszerekhez is, élvonalbeli multimédiás élményt nyújtva.

A tartós, karcolásálló üveggel borított IPS kijelzőpanel akár 178°-os látószögből is nézhető és a piac más táblagépeinél akár 50 százalékkal is élesebb és színhelyesebb képet jelenít meg.

A hátul 5, elöl 1,2 megapixeles kamerákkal felvett videók lenyűgöző, 1080p felbontással játszhatók vissza. HD videokimenet is található HDTV-khez, egy mini HDMI csatlakozó formájában – igazi mobil szórakoztató berendezés.

A beépített SRS Sound technológia dinamikus, 3D sztereo audioélményt biztosít, maximális basszusválasszal és széles hangtérrel a Transformer házában található külön hangszórókkal is.

Táblából noteszgéppé alakítás a billentyűzetes dokkolóállomással és 16*1 órányi akkumulátoros üzemidő
A Transformer látványos különbsége a piac más táblagépeihez képest az opcionális dokkolóállomás. Mivel egy teljes QWERTY-billentyűzet megtalálható rajta (az egyedi Android funkciógombokon kívül), a táblagépként működő Transformer teljes funkciókörű noteszgéppé alakítható.

A touchpad, a 3,5 mm-es audio jack-csatlakozó, valamint az egyszerű fájlmegosztás és tárolókapacitás-bővítés érdekében beépített két USB-csatlakozó és SD-kártyaolvasó együttesének eredményeképpen a Transformer sokoldalú médiaközpontként is használható. A dokkolóállomás a Transformer akár 9,5 órás* akkumulátoros használati idejét akár 16 órára* képes növelni, vagyis a készülék nyugodtan használható egész nap munkára és szórakozásra.

A Transformeren gyárilag megtalálható a Polaris and reg; Office and reg; 3.0 nevű professzionális mobiliroda-megoldás, amellyel szabadon szerkeszthetők a különféle irodai dokumentumok, így például a szövegszerkesztő (.doc), táblázatkezelő (.xls) és bemutatókészítő (.ppt) programok fájljai, vagyis a Transformer igen vonzó megoldás professzionális használathoz is. Az ultrakényelmes ASUS WebStorage szolgáltatás egy évig korlátlan tárkapacitást biztosít, és ezáltal a cloud-funkciók gondtalan használatát.

Android 3.0 Honeycomb OS és ASUS Waveshare felhasználói felület
A Google Android Honeycomb egy forradalmian új, kifejezetten a táblagépekhez optimalizált operációs rendszer, amely teljes körű internetes élményt nyújt felhasználóinak: böngészést, kommunikációt és alkalmi számítógép-használatot az úton is. Az Adobe and reg; Flash and reg; 10.2-t*2 is támogató, a folyamatosan növekvő Android Marketről ellátott készülékkel a szórakozás szó szerint egy ujjmozdulattal elérhető.

A kényelmes ASUS Launcherrel (programindító) roppant egyszerűen, néhány érintéssel indíthatók el a programok, kezelhető a tartalom, érhetők el az online szolgáltatások és csatlakoztathatók a különféle eszközök.

Zene: nemcsak hallgathatja kedvenc zenéjét és online rádióállomását, hanem magával is viheti őket, akárhová is menjen.
A MyLibraryvel a letöltött könyvek, magazinok és újságok szervezhetők egybe egyetlen egyszerű lépéssel.

Az ASUS Waveshare felületén pedig egy sor egyedi alkalmazás is megtalálható, mint a MyNet, a MyLibrary, a MyCloud és még sok minden más. A MyNet képes továbbítani a digitális médiainformációt az otthoni hálózati eszközökre, így a HD-videók vagy a zeneszámok más eszközökön, például HDTV-ken vagy asztali PC-ken is lejátszhatók, még jobb élményt kínálva a Transformerrel.

A MyCloud*3 egy teljes körű cloud-megoldás, amely hozzáférést biztosít a cloud-rendszerekből származó digitális tartalmakhoz (pl. zene, videók vagy fájlok), bárhol és bármikor. A MyCloud még arra is használható, hogy távolról vezéreljünk egy PC-s vagy maces rendszert és érjük el az alkalmazásait vagy fájljait, ezzel is bővítve a sokoldalú Eee Pad Transformer használatának élményét.

*1 : A 9,5 és 16 órás akkumulátoros használati idő becslése meghatározott feltételek mellett történt.
*2 : Az Adobe and reg; Flash and reg; 10.2 az Android Marketről tölthető le, vagy az ASUS egy későbbi kiadására kell majd frissíteni
*3 : A MyCloud április közepére lesz elérhető, FOTA- (firmware over the air, szolgáltatótól letölthető firmware) frissítéssel
*4 : Eee Pad PC Suite letöltése PC-re
Az Eee Pad PC Suite-ban a MyDesktop PC szerver, az ASUS Webstorage (Windows-verzió) és az ASUS Sync található: minden, ami ahhoz kell, hogy csatlakoztatni lehessen az Eee Padet és szinkronizálni az adatokat a MyClouddal.Műszaki adatokKijelző
10.1" képátlójú, LED-háttérvilágítású, WXGA (1280x800) felbontású képernyő*1

CPU
NVIDIA and reg; Tegra and trade; 2

Memória
1GB

Háttértár
16GB/32GB
Korlátlan ASUS Webstorage*2
Wireless Data Network WLAN 802.11 b/g/n@2.4GHz
Bluetooth V2.1+EDR


Kamera
1.2 megapixeles kamera
5 megapixeles hátsó kamera


Audio
Sztereó hangszóró
SRS Premium Sound
Kiváló minőségű mikrofon


Csatoló
1 db „2-in-1” audio aljzat (fejhallgató/mikrofonbemenet)
1 db mini HDMI 1.3a
1 db kártyaolvasó (Micro SD)


Sensor
G-Sensor
Fényerősség-érzékelő
Giroszkóp
E-iránytű
GPS

Application
Többfeladatos működés: Igen
Flash-támogatás: Igen *3
Szoftver :
- ASUS Launcher
- MyLibrary
- MyNet
- MyCloud*4
- Fájlkezelő
- PC Sync

Akkumulátor
9.5 óra; 24,4 Wh Li-polimer akkumulátor*5
16 óra dokkolóval*5

Méretek
271 x 171 x 12.98 mm

Súly
680 g

Mobile Docking
Billentyűzet
Touchpad
2 db USB 2.0
2 db dokkolócsatlakozó (hoszt és kliens)
1 db kártyaolvasó (MMC/SD/SDHC/SDXC)
1 db 24,4 Wh akkumulátor


Megjegyzés
*1 : IPS panel, 178°-os betekintési szög
*2 : Ajándék egyéves ASUS WebStorage előfizetés. További részletekért látogasson el a www.asuswebstorage.com webhelyre.
*3 : Az Adobe and reg; Flash and reg; frissítést le kell tölteni az Android Marketről.
*4 : Április közepére lesz elérhető, FOTA- (firmware over the air, szolgáltatótól letölthető firmware) frissítéssel
*5 : Az akkumulátor élettartamát 720p felbontású video lejátszásával teszteltük, 60 nit fényerejű LCD mellett.